Nieuws

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en tips.

Partnership: Herken zakelijke bezoekers met Leadinfo

De Rotterdamse startup Leadinfo biedt bedrijven een nieuwe manier om hun sales een boost te geven. Het bedrijf heeft een technologie ontwikkeld die zakelijke website-bezoekers herkent en daar meteen alle relevante bedrijfsgegevens aan koppelt.

Hoe brief je een internetbureau?

Op zoek naar een nieuwe website? Voordat een bureau een passend voorstel kan samenstellen, stellen ze een aantal vragen om uit te zoeken wat je nodig hebt.

Laat jouw website je in de steek?

Is je website mobielvriendelijk? Is het actueel? Is het snel en geoptimaliseerd voor zoekmachines? Als het antwoord op een van deze vragen nee is, snel verder lezen!

Wanneer is het tijd voor een website redesign?

Het idee alleen al om een redesign te laten uitvoeren is begrijpelijkerwijs zorgwekkend, maar lees dan eerst onze 5 eenvoudige vragen door voordat je deze gedachte in de prullenbak kiepert...

5 manieren om je WordPress website te versnellen

WordPress is open source software dat door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt wordt om krachtige websites mee te maken en te beheren.

5-jarig jubileum!

FleX Webdiensten bestaat vandaag 5 jaar. 🎉
Op 28 juli 2014 hebben we ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als bedrijfsomschrijving kozen we voor: “Full Service Internetbureau – Het ontwikkelen, realiseren, onderhouden en optimaliseren van websites en webshops”. En dat is uitgekomen!