Nieuws

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en tips.

Laat jouw website je in de steek?

Is je website mobielvriendelijk? Is het actueel? Is het snel en geoptimaliseerd voor zoekmachines? Als het antwoord op een van deze vragen nee is, snel verder lezen!

Wanneer is het tijd voor een website redesign?

Het idee alleen al om een redesign te laten uitvoeren is begrijpelijkerwijs zorgwekkend, maar lees dan eerst onze 5 eenvoudige vragen door voordat je deze gedachte in de prullenbak kiepert...

5 manieren om je WordPress website te versnellen

WordPress is open source software dat door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt wordt om krachtige websites mee te maken en te beheren.

5-jarig jubileum!

FleX Webdiensten bestaat vandaag 5 jaar. 🎉
Op 28 juli 2014 hebben we ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als bedrijfsomschrijving kozen we voor: “Full Service Internetbureau – Het ontwikkelen, realiseren, onderhouden en optimaliseren van websites en webshops”. En dat is uitgekomen!

Een nieuwe website is een marathon, geen sprint!

Er is zo’n satisfying adrenaline-kick die je krijgt als je website live gaat. Je bekijkt trots iedere pixel, werkt je social media bij en kaart het aan in verkoopgesprekken en e-mails.

Ik kan wel zonder website-onderhoud, toch?

Het is een opwinding, de dag dat je nieuwe website live gaat. Je vernieuwt de pagina en voila - waar je al weken aan werkt, is out in the open.