Bereik potentiële klanten met online marketing.

Je website inzetten als verkoopinstrument kan alleen als je gericht je doelgroep naar je website leidt. Zet daarom alle tools in die je helpen om dat doel te bereiken.

Meestal starten wij dit traject nadat we van jouw website een leadmachine hebben gemaakt.

Bespreek jouw project met ons

Wij zijn je online marketing partner voor:

Contentmarketing

Onze contentspecialisten informeren en inspireren je doelgroep met blogs en whitepapers. Ze houden daarbij focus op een betere vindbaarheid in Google.

E-mailmarketing

We triggeren je prospects en klanten met gerichte e-mailmarketing campagnes. Zo leiden wij ze naar je website.

Website optimalisatie

We zorgen voor de ideale mix van tekst, lay-out en structuur. Alleen zo werkt je website voor jou. Hierdoor krijg jij meer en betere leads.

Advertisement

We zetten de poort naar je website open met doelgerichte advertenties op maat naar jouw doelgroep. Dat doen we via Facebook, Instagram, Google Ads en/of LinkedIN.

Videomarketing

Wij presenteren, middels een uitgedachte stragie, je bedrijf, product of dienst; dat de kijker wordt overgehaald om zaken met je te doen.

Onze werkwijze

Om ons proces van het realiseren van een website zo gestroomlijnd te houden hebben wij een unieke werkwijze – al zeggen wij het zelf. Alleen zo garanderen wij dat u de juiste partner heeft.

1. Strategiesessie

Wij bepalen samen met jou de doelstellingen van de campagne. Dat doen we tijdens een strategiesessie. Daarna krijg je van ons een transparante offerte.

2. Plannen

Wij schrijven jouw strategie op maat. Wie gaan we bereiken? Op welke manieren en vanuit welke invalshoek? Deze vragen worden beantwoord tijdens de planning. Een goed begin is het halve werk.

3. Campagne opzetten

We gaan aan de slag en realiseren je campagnes. In deze fase overleggen we regelmatig over de realisatie van het project. De meeste accounts leveren we binnen twee weken.

4. Livegang

Het moment is daar. We gaan live met je campagne(s). Wij houden de vinger aan de pols en verbeteren proactief aan de hand van alle data. Wij communiceren dit helder naar jou toe.

Projecten waar we trots op zijn

Nog vragen? Stel ze gerust.

Ook een website die converteert?

Jij wilt meer resultaat online. Wij zorgen daarvoor. Dan hoef je nog maar één ding te doen: Contact met ons opnemen! Bel ons, gebruik het formulier of WhatsApp. Wij antwoorden binnen 24 uur.

Contactgegevens

World Trade Center
Beursplein 37,
3011 AA Rotterdam
+31 85 047 1569
info@flexwebdiensten.nl

Plan een adviesgesprek

Maak gebruik van onze gratis strategiesessie.