Full service totaalpakket

Copywriting, fotografie, een compleet nieuwe website en Social Media Marketing voor De KaaZaaK.

Dé Kaas en Delicatessen specialist in Bleiswijk

De KaaZaaK in Bleiswijk wordt gerund door Robert van Vliet en zijn vrouw Marjolein. In Bleiswijk (en omstreken) is de KaaZaaK een waar begrip geworden. Ooit begonnen als de kleine kaasboer op De Plaats. Nu een prachtige winkel aan de Dorpsstraat. Waar Robert en Marjolijn zich in onderscheiden? Klantenbinding, kennis en de manier van communiceren naar klanten.

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Wij zijn begonnen met het uitzoeken waar De KaaZaaK nu eigenlijk voor staat. Deze huisstijl hebben wij daarna vertaald naar een nieuwe website. Deze website is volledig SEO-geoptimaliseerd.

De website moest als het ware 2 druppels water van de winkel zelf zijn. De klant moet daadwerkelijk de winkel inlopen. Zo gezegd zo gedaan.

Tevens is er een Facebook & Instagram Ads campagne gestart. Hierdoor bereikt de KaaZaaK 862% (!) meer potentiële klanten.

De unique selling points van dit project

Full service

Dit project is onder het mom van full service uitgewerkt. Wij bedenken, realiseren en optimaliseren een compleet uitgedachte strategie.

Goed gevonden

De nieuwe website is zodanig geoptimaliseerd dat klanten uit Lansingerland + 15km reizen om kaas en/of delicatessen te scoren bij De KaaZaaK.

SEA campagne

Wij beheren en optimaliseren de Facebook / Insta campagne van De KaaZaaK. Meten = weten en daardoor kunnen wij bijsturen waar nodig. Hierdoor is het bereik van de KaaZaaK met 862% (!) gestegen.

Geprikkeld door deze case?

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor jouw project.
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om jouw project te bespreken.

Neem contact op