Haal meer klanten binnen met Google Ads.

Je website laten scoren dankzij Google en meer online omzet genereren?Kies voor Google Ads!Als officiële Google Partner bedenken, creëren en optimaliseren wij je Google Ads-campagnes. Zo zie jij je omzet stijgen dankzij Google Ads:

  • Bovenaan in Google
  • Kies zelf jouw regio's
  • Bepaal je eigen budget
  • Volledige ontzorging & opvolging

Iedere campagne die wij bouwen is:

Strategisch onderbouwd

We gaan aan de slag gaan met alle data die we hebben om meer resultaten te boeken.

Geoptimaliseerd voor mobiel

De consument leeft op zijn smartphone. Wij bouwen speciale campagnes voor mobiel.

Flexibel in budget

Dankzij digitale advertenties kies je voortaan zelf hoeveel je uitgeeft per maand. Wij werken met budgetten vanaf €500 per maand.

Gericht op conversies

Clicks zijn leuk, vertoningen ook. Maar voor resultaten is er meer nodig. Wij optimaliseren voor meer leads of extra verkoop.

Transparant opgebouwd

Wij hebben geen geheimen. Je krijgt ook zelf toegang tot je Google Ads-account. Zo check jij je data en campagnes snel en eenvoudig zelf.

Gemaakt door experts

Wij zijn een officiële Google-partner. Die meerwaarde zetten we in om jouw campagne er uit te laten springen.

Onze werkwijze

Om ons proces van het realiseren van een website zo gestroomlijnd te houden hebben wij een unieke werkwijze – al zeggen wij het zelf. Alleen zo garanderen wij dat u de juiste partner heeft.

1. Strategiesessie

Wij bepalen samen met jou de doelstellingen van de campagne. Dat doen we tijdens een strategiesessie. Daarna krijg je van ons een transparante offerte.

2. Plannen

Wij schrijven jouw strategie op maat. Wie gaan we bereiken? Op welke manieren en vanuit welke invalshoek? Deze vragen worden beantwoord tijdens de planning. Een goed begin is het halve werk.

3. Campagne opzetten

We gaan aan de slag en realiseren je campagnes. In deze fase overleggen we regelmatig over de realisatie van het project. De meeste accounts leveren we binnen twee weken.

4. Livegang

Het moment is daar. We gaan live met je campagne(s). Wij houden de vinger aan de pols en verbeteren proactief aan de hand van alle data. Wij communiceren dit helder naar jou toe.

Projecten waar we trots op zijn

Nog vragen? Stel ze gerust.

Ook een website die converteert?

Jij wilt meer resultaat online. Wij zorgen daarvoor. Dan hoef je nog maar één ding te doen: Contact met ons opnemen! Bel ons, gebruik het formulier of WhatsApp. Wij antwoorden binnen 24 uur.

Contactgegevens

World Trade Center
Beursplein 37,
3011 AA Rotterdam
+31 85 047 1569
info@flexwebdiensten.nl

Plan een adviesgesprek

Maak gebruik van onze gratis strategiesessie.