Full service totaalpakket

Een nieuwe, meertalige webshop, SEO campagne en e-mailmarketing voor Not Just BBQ.

Not Just BBQ is hét merk voor BBQ en buiten koken. Dit unieke one stop shopping concept heeft alles in huis voor een geslaagde barbecue. Met een breed assortiment food producten maakt Not Just BBQ buiten koken niet alleen makkelijker, maar vooral nóg lekkerder!

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Wij zijn begonnen met het bedenken en realiseren van een nieuwe huisstijl. Deze huisstijl hebben wij daarna vertaald naar een nieuwe, meertalige webshop – weliswaar een catalogus -. Deze webshop is volledig SEO-geoptimaliseerd. Hierdoor worden de BBQ producten uitstekend gevonden binnen Google. Wanneer consumenten op zoek zijn naar deze producten kunnen zij middels de Store Locator bekijken waar deze producten, op basis van hun locatie, aangeschaft kunnen worden.

Tevens hebben wij een e-mailmarketing campagne gestart via MailChimp.
Door deze campagne heeft Not Just BBQ nóg meer klanten kunnen bereiken die iedere maand op de hoogte blijven van de laatste producten, evenementen en/of acties.

De unique selling points van dit project

Full service

Dit project is onder het mom van full service uitgewerkt. Wij bedenken, realiseren en optimaliseren een compleet uitgedachte strategie.

Goed gevonden

De nieuwe website is zoekmachine geoptimaliseerd zodat Not Just BBQ met haar producten en store locator optimaal klanten bereiken. 

E-mailmarketing campagne

Wij beheren en optimaliseren de e-mailmarketing van Not Just BBQ. Hierdoor krijgen klanten van Not Just BBQ in de juiste periodes de producten voorgeschoteld.

Geprikkeld door deze case?

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor jouw project.
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om jouw project te bespreken.

Neem contact op