Een goed doordachte website verhoogt jouw omzet.

Wij maken niet alleen mooie websites, wij zorgen ook dat ze resultaat opleveren. Samen bekijken we hoe we jouw idee online laten scoren. Van een simpel visitekaartje tot een uitgebreide webwinkel.

Bespreek jouw project met ons
Waar we goed in zijn

Website laten maken

Offerte aanvragen

Wij ontwikkelen websites die klanten opleveren. Wij bekijken met jou samen hoe we er voor kunnen zorgen dat jouw website daadwerkelijk jouw bedrijfsdoelstellingen behaald.

Waar begin ik?

Wil je een professionele website laten maken maar weet je niet waar je moet beginnen en waar je allemaal rekening mee moet houden? Dat is geen enkel probleem, dit horen wij vaker! Wij denken over alle online aspecten met je mee. Van strategie tot en met ontwikkeling, realisatie, optimalisatie en onderhoud. Zo zorgen wij samen voor een goed doordachte website die jou meer klanten gaat opleveren.

Een goed doordachte website is vaak een investering die erg bepalend kan zijn voor het verdere verloop van je business. Laat je gerust eens door ons adviseren. Maak een afspraak voor een goede bak koffie. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Door onze jarenlange kennis en ervaring helpen wij onze klanten dagelijks met het behalen van hun online doelstellingen. Wij weten wat wat er benodigd is om jouw website tot een succes te maken. Wij weten hoe je beter vindbaar word binnen de zoekmachines. Dit alles stemmen wij af op jouw eisen en wensen en op jouw bedrijf.

Wij ontwikkelen websites die klanten opleveren.

Klanten die resultaten boeken.

Bekijk al ons werk

Waarom wij?

Een website is meer dan code en een design. Het is je visitekaartje online. Wij voorzien een all-in aanpak, zodat we samen resultaat boeken.

Hoger in Google?

Boven je concurrent in de zoekmachines? Met een website van ons krijg je dat voor elkaar.

Mobielvriendelijk

Jouw klanten surfen via hun smartphone. Wij maken je website leesbaar & bruikbaar op alle apparaten.

Focus op resultaat

Meer omzet via je site is het doel. Daarom bouwen wij niet alleen mooie websites, wij zorgen ook dat je website klanten oplevert.

Automatisering

Gebruik je bepaalde tools zoals een boekhoudpakket dat je wil koppelen met je site? Wij maken dat in orde.

Proactieve houding

Wij zijn bereikbaar en denken graag mee met je. Geen afstandelijk bureau, wel een partner op lange termijn.

Onze werkwijze

Om ons proces van het realiseren van een website zo gestroomlijnd te houden hebben wij een unieke werkwijze – al zeggen wij het zelf. Alleen zo garanderen wij dat u de juiste partner heeft.

1. Inventarisatie

Na jouw aanvraag gaan we samen je project doorspreken. In deze meeting bespreken we alle benodigdheden, vereisten en geven we onze input.

2. Strategie

We schrijven een strategiedocument waarin we alle informatie verwerken. We maken een plan van aanpak en gaan over tot uitvoering.

3. Content aanleveren

Nu is het tijd om de content (teksten, afbeeldingen, video's) voor je website aan te leveren.

4. Design of wireframes

Wij designen (meerwerk) of schetsen jouw nieuwe website. Hierna controleer jij of wij in de juiste richting zitten.

5. Ontwikkelen

Wij bouwen jouw resultaatgerichte website. Dit proces duurt doorgaans vier weken. Tijdens dit proces houden we regelmatig contact.

6. Feedback

Na de ontwikkeling lopen we samen door de website heen. We noteren al jouw feedback en bepaalde opmerkingen.

7. Livegang

100% tevreden? Dan is het tijd voor livegang. We houden contact met jou om eventuele vragen te beantwoorden. Als je kiest voor onze webhosting, ontzorgen wij je bij dit proces.

8. Support & Optimalisatie

Optioneel kun je ons onderhoudscontract afnemen. Beveiliging, e-mail, support, back-ups en technische updates zijn daarbij inbegrepen. En gaan we je website optimaliseren, SEO optimalisatie en continu verbeteren.

Nog vragen? Stel ze gerust.

Ook een website die converteert?

Jij wilt meer resultaat online. Wij zorgen daarvoor. Dan hoef je nog maar één ding te doen: Contact met ons opnemen! Bel ons, gebruik het formulier of WhatsApp. Wij antwoorden binnen 24 uur.

Contactgegevens

World Trade Center
Beursplein 37,
3011 AA Rotterdam
+31 85 047 1569
info@flexwebdiensten.nl

Plan een adviesgesprek

Maak gebruik van onze gratis strategiesessie.