FleX Webdiensten is sinds deze week certified partner van Leadinfo.

De Rotterdamse startup Leadinfo biedt bedrijven een nieuwe manier om hun sales een boost te geven. Het bedrijf heeft een technologie ontwikkeld die zakelijke website-bezoekers herkent en daar meteen alle relevante bedrijfsgegevens aan koppelt.
Zo worden leads veel sneller opgevolgd. Check de volgende video voor een impressie:

Hoe werkt het?

Leadinfo herkent de bedrijven die de website bezoeken door het IP adres te koppelen aan een slim samengestelde database. Vervolgens tonen ze bedrijfsgegevens, e-mailadressen en bijvoorbeeld LinkedIn profielen van het bedrijf. Zo heb je direct alle informatie die nodig is om een eerste contact te leggen. Je ziet precies welke pagina’s en hoe lang deze bezocht zijn zodat je ook weet in welke richting je het gesprek kan sturen. Daarnaast kun je ook altijd net voor je afspraak nog even raadplegen welke pagina’s interessant waren voor je prospect zodat je de richting van het gesprek goed kan bepalen.

Leadinfo herkent de ip-adressen van uw bezoekers met data over welke pagina’s ze hebben bezocht, hoe groot het bedrijf is, hoe vaak het bedrijf op uw website heeft gekeken en welke personen er werkzaam zijn via een Linkedin koppeling. Ook informatie uit verschillende online marketing bronnen kan dynamisch verwerkt worden in Leadinfo. Zo weet u niet alleen welke bedrijven er op uw website komen, maar meet u direct het succes van uw marketing campagnes. Dat levert pas echt meer website leads op.

Kortom: alle informatie die een sales team nodig heeft om van een website lead een klant te maken in één overzichtelijk dashboard.

Herken vandaag nog zakelijke bezoekers.

Ook Leadinfo proberen?

Je kunt het programma 2 weken gratis testen en wij implementeren dan ook gratis de benodigde tags om Leadinfo werkend te krijgen.
Vraag nu jouw proefversie nog aan.

Oja, de proeftijd gaat pas in als het eerste bedrijf herkent wordt!

Contactgegevens

De Rotterdam – toren Oost – 26ste etage
Wilhelminakade 147
3072AP Rotterdam
+31 85 047 1569
info@flexwebdiensten.nl

Vraag Leadinfo aan!