Er is zo’n satisfying adrenaline-kick die je krijgt als je website live gaat.

Je bekijkt trots iedere pixel, werkt je social media bij en kaart het aan in verkoopgesprekken en e-mails.

Die tevredenheid is niet alleen maar omdat je digitale etalage er weer elegant en modern uitziet en je doelgroep perfect aanspreekt.

Het is ook omdat het gehele proces veel tijd heeft gekost: het vereist dat u goed nadenkt wie uw klanten zijn, wat uw doelstellingen als organisatie zijn en hoe u uw producten en diensten segmenteert en verkoopt.

Met andere woorden, uw organisatie heeft een meer overtuigende visie en een gerichte marketingaanpak omdat u stappen heeft gezet om uw website te updaten.

Dus… we zijn weer terug bij die welverdiende adrenaline-kick.

Maar dan ontwikkelt er langzaam een issue..

Uw website is elegant, modern, mobielvriendelijk én klantgericht. Kortom, het is een technisch en creatief kunstwerk. Maar die klanten waar het zo op gefocust is, laten zich niet massaal horen. Zelfs de zoektermen die u zo zorgvuldig hebt uitgedokterd, geven prioriteit aan concurrenten met een minder relevant aanbod.

Betekent dit dat uw project heeft gefaald?

Absoluut niet!

Google verwerkt wereldwijd meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten per dag. Wanneer u naar dat volume web traffic kijkt, is het nooit een kwestie van ‘ontwikkelen en klanten komen vanzelf.’

U moet uw website voor u laten werken!

We bekijken het even van een andere kant: als u een nieuwe brochure zou laten drukken en een stapel buiten de deur van uw kantoor zou laten liggen, zou u dan verwachten dat prospects in grote aantallen komen om een exemplaar op te halen? Nee. De brochure is onderdeel van uw verkooptoolkit en moet op de juiste manier worden gebruikt en gepromoot. Een website heeft hetzelfde nodig.

En dit is precies waar de titel van deze post vandaan komt.

Als u na uw adrenaline-kick niet meer aan uw website denkt, bent u van het begin af aan gesprint en gestopt voordat u de marathon heeft uitgelopen.

Wilt u meer weten over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen?

Neem vandaag nog contact met ons op. Bel ons op 085 047 1459 of email info@flexwebdiensten.nl