Full service totaalpakket

Een nieuwe huisstijl, website en SEA campagne voor Studio Hoge Heren.

Studio Hoge Heren is dé fotostudio uit Rotterdam die oog heeft voor stijl en kwaliteit. Zij zijn haarscherp in foto en video en bestaan sinds 2004. Eigentijdse fotoreportages voor zowel particulieren als zakelijke klanten en werken door het hele land. Kwaliteit en perfectie staan bij ons voorop. De stijl van fotografie is modern, fris en vrolijk. Hun manier van werken is persoonlijk, professioneel en met humor.

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Wij zijn begonnen met het bedenken en realiseren van een nieuwe huisstijl. Deze huisstijl hebben wij daarna vertaald naar een nieuwe website. Deze website is volledig SEO-geoptimaliseerd. Alle zoektermen waar Studio Hoge Heren op gevonden willen worden staan inmiddels op de 2e plek binnen Google. In een sterk concurrerende markt is dat zeker een puntje van aandacht.

Naast het opzetten van een complete Google Ads campagne hebben wij deze geoptimaliseerd met verschillende landingspagina’s.

Een verhoogde ROI als gevolg. Deze is met meer dan 70% gestegen!

De unique selling points van dit project

Full service

Dit project is onder het mom van full service uitgewerkt. Wij bedenken, realiseren en optimaliseren een compleet uitgedachte strategie.

Goed gevonden

De nieuwe website is zodanig geoptimaliseerd dat Studio Hoge Heren met alle zoektermen op de 1e of 2e plek binnen Google staat.

SEA campagne

Wij beheren en optimaliseren de Google Ads campagne van Studio Hoge Heren. Meten = weten en daardoor kunnen wij bijsturen waar nodig. Hierdoor is de ROI met 70% gestegen!

" Doen voor ons het complete web beheer en campaining. Blij met de samenwerking. Er wordt altijd goed mee gedacht.  "

— Marcel van Buren, Eigenaar Studio Hoge Heren / SHH Productions

Geprikkeld door deze case?

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor jouw project.
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om jouw project te bespreken.

Neem contact op