Full service totaalpakket

Een nieuwe huisstijl, website en inlogportaal voor klanten van STEEN010.

STEEN010 is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op de advisering van het gebruik van baksteen in gevels. In 2007 begonnen in de Tollensfabriek te Rotterdam en sinds 2019 huisvesten zij op het nieuwe Bedrijvenpark Nesselande in het pand De Cockpit. Inmiddels hebben zij samen met hun relaties tal van projecten gerealiseerd. STEEN010 inspireert met een ruim opgezette collectie in iedere kleur, structuur, formaat en innovatie.

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Van het bedenken van een nieuwe strategie en huisstijl tot de daadwerkelijke realisatie van verschillende producten. Wij hebben STEEN010 volledig ontzorgt. Van het leveren van een compleet nieuwe huisstijl tot het redesignen van de website en het inlogportaal voor zakelijke klanten.

STEEN010 is daarbij verhuisd naar een nieuw kantoor wat exact uitstraalt waar zij voor staan. Dit hebben wij dan tevens ook verwerkt in de nieuwe uitingen.

Onze dienstverlening voor STEEN010

Nieuwe huisstijl

Een volledig nieuwe brand identity voor STEEN010. Van grijs naar antraciet. Van een nieuw logo tot aan verschillende soorten briefpapieren.

Redesign website

Een compleet nieuwe website die volledig aansluit op de laatste technologieën met verschillende koppelingen. Geheel geoptimaliseerd!

E-mailmarketing

Met behulp van MailChimp verstuurt STEEN010 vanaf heden iedere maand nieuwbrieven uit. De laatste tips op het gebied van stenen en dakpannen.

Geprikkeld door deze case?

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor jouw project.
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om jouw project te bespreken.

Neem contact op