Full service totaalpakket

Een nieuwe website voor CreativeColors uit Zoetermeer.

CreativeColors is een specialist in digitaal printen en signing, opgericht in 2001. Het bedrijf is gebouwd op de basis van zijn voorganger, een bedrijf werkzaam in de voorhoede van digitaal printen in de jaren ’90. Dit bedrijf was voornamelijk gespecialiseerd in zwart-wit prints tot A3 formaat. Door de komst van de CD en de PDF vond er een krimp plaats in de markt voor tekstboeken en handleidingen. Het bedrijf sloeg een nieuwe en nog vrij onbekende weg in: groot formaat printen.

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Doordat de voormalige website van CreativeColors niet tot nauwelijks gevonden werd en dus ook geen conversies draaide werd er gevraagd om een compleet nieuwe website op te zetten. Deze website bevatte alle producten die CreativeColors levert. Van Abri’s tot Roll-Up banners. Tevens is de website volledig geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Hierdoor wordt CreativeColors weer gevonden en krijgen zo weer offerte aanvragen via de website.

De unique selling points van dit project

Full service

Dit project is onder het mom van full service uitgewerkt. Wij bedenken, realiseren en optimaliseren een compleet uitgedachte strategie.

Goed gevonden

De nieuwe website is zodanig geoptimaliseerd dat CreativeColors weer goed gevonden wordt door potentiële klanten. Door deze optimale vindbaarheid zijn ook de conversies met meer dan 120% gestegen.

Compleet beheer

Wij verzorgen het complete beheer van CreativeColors. Van beveiliging tot onderhoud van de website.

Geprikkeld door deze case?

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor jouw project.
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om jouw project te bespreken.

Neem contact op