Onderscheidend zijn op het internet is altijd lastig. Gevonden worden door klanten en het aantrekken van bezoekers op het internet wordt ook steeds lastiger. Het heeft alles te maken met de manier waarop met name Google tot haar resultaten komt en dat veranderd Google ook regelmatig waardoor ook andere content een steeds belangrijkere rol speelt. De meest voorkomende zoekresultaten zijn inmiddels doorspekt met nieuws, kaarten, Twitter en Facebook updates en andere sociale media en dit blijft veranderen.

Het zoeklandschap verandert dus snel en FleX ebdiensten zet SEO (Search Engine Optimization) in om mee te veranderen. SEO kan zodra het strategisch en met lange termijn visie wordt ingezet betere resultaten opleveren dan betaalde campagnes. Als u twijfelt aan het resultaat van uw huidige site en SEO activiteiten dan wordt het tijd om eens met FleX Webdiensten te praten.

Uitleg en werkwijze SEO (zoekmachine optimalisatie) van FleX Webdiensten

SEO is een combinatie van technisch en inhoudelijk optimaliseren van uw website en het opbouwen van populariteit authenticiteit en autoriteit van uw website.

1. SEO advies waarmee we ervoor zorgen dat de website technisch geoptimaliseerd wordt. We geven deze aanbevelingen in de vorm van een uitgebreide analyse en een praktisch en compleet advies zodat de content goed kan worden geïndexeerd.

2. Zorgen voor voldoende relevante, originele teksten en andere content voor de belangrijkste thema’s op uw site. Een zoekwoorden onderzoek als onderdeel van de SEO Content Strategie, die inzicht geeft in het zoekgedrag van je doelgroep. Op basis van deze analyse kunt u aan de slag met het optimaliseren van de interne linkstructuur en het produceren van SEO Copywriting en andere soorten content.

3. Het opbouwen van autoriteit en populariteit met o.a. Linkbuilding en een breed arsenaal aan technieken voor het verkrijgen van externe links.