Website ontwikkeling

FleX Webdiensten heeft een verfrissende kijk op het internet. De inhoud en doelstelling van een website staat voorop, zonder afbreuk te doen aan het visuele aspect.

Websites kenmerken zich door helderheid en duidelijkheid, zodat bezoekers snel de gewenste informatie kunnen vinden. Wij maken gebruik van moderne technieken, waardoor onderhoud en aanpassingen minder tijd vergen en zo de kosten voor klant beheersbaar blijft.

Met een website van FleX Webdiensten heeft u een professionele omgeving om succesvol uw diensten online aan te bieden. Daarbij is het mogelijk om bijvoorbeeld beschikbare social media zoals Twitter, Facebook, LinkedIN en meer te integreren en (back)links op te bouwen waarmee je je website behoorlijk ondersteuning geeft voor de zoekmachines.

Een FleX website biedt allerlei mogelijkheden om uw website geheel naar uw hand te zetten. Het is eenvoudig om een pagina, bericht of formulier aan te passen met behulp van ons CMS systeem. Het toegankelijke site management gedeelte maakt het voor u mogelijk om volledige controle over uw website(s) te houden.

Traject website ontwikkeling

Het traject van website ontwikkeling begint met een persoonlijke kennismaking en inventarisatie van uw eisen en wensen. Na de inventarisatie ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Wanneer de offerte is goedgekeurd starten wij met het maken van een strategie en een wireframe. Als het wireframe is goedgekeurd gaan we aan de slag met het design. Vervolgens starten we met de technische realisatie en wordt de website na goedkeuring van de klant opgeleverd. Na oplevering gaan we rond de tafel zitten voor het volgende traject. Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

Als u opzoek bent naar een verfrissende website welke direct duidelijk maakt waar uw organisatie voor staat en wat u doet kunt u: