Social media kunnen voor uw organisatie een zeer waardevolle toegevoegde waarde zijn om in contact te komen met andere bedrijven en belangengroepen. Het biedt een platform om snel en efficiënt informatie te verspreiden en autoriteit en vertrouwen te bevestigen. Een goede strategie op gebied van social media, begint met nadenken over uw doelstellingen en daarin de juiste keuzes maken.

Steeds meer organisaties ontdekken de mogelijkheden, kracht en de macht van social media. De zoekresultaten zijn inmiddels doorspekt met nieuws, Maps, Twitter, LinkedIn en Facebook updates en andere sociale media en dit blijft veranderen. Zoekmachine optimalisatie blijft hier op inspelen.

De manier waarop met name Google tot haar resultaten komt is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Niet alleen vanwege een veranderende waardering van traditionele data maar ook andere content speelt een steeds belangrijkere rol.

Bij de inzet van Social Media is het belangrijk om een heldere doelstelling vast te stellen dat doet FleX Webdiensten met een brede set tools en technieken teneinde online Social Media campagnes te ondersteunen.

Het inrichten van kanalen met content, stellen we samen met u op en maken een agenda die u helpt om in contact te komen met online doelgroepen. Met maatwerk Social Media Optimalisatie slaan we een brug naar de community’s die u als bedrijf wilt bereiken.

De resultaten worden geregeld gemonitord en gerapporteerd. Feedback van medewerkers, klanten en leveranciers helpt ook om de gekozen strategie bij te sturen.