Concept, strategie & design

Wij hebben een doelgerichte aanpak.Samen bepalen we de strategie, ontwikkelenwe een concept en ontwikkelen we een resultaatgericht design.

Met ons kantoor op de Kop van Zuid in Rotterdam, houden we onze vinger aan de pols. Ons team is gespecialiseerd in het vinden van nieuwe manieren om klanten rechtop te laten zitten en op te merken.

Maar, we zijn ook commercieel ingesteld. Wij maken beslissingen die de doelstellingen van onze klanten hoogstwaarschijnlijk behalen – en in de meeste gevallen: succes staat gelijk aan verkopen. Dit is geen kunst, dit zijn zaken: tijd en geld zijn grote drijfveren voor onze klanten en dat begrijpen we maar al te goed.

Creativiteit werkt, zeker online. Het heeft de kracht om merken groter te maken dan dat ze al zijn. Daarom hechten we veel waarde aan ideeën en originaliteit als strategie en research.

Of we nu een volledig nieuwe website, een jaarlijkse contentkalender of een all singing, all dancing multi-platform campagne ontwikkelen, wij nemen een gezamenlijke aanpak als jouw creatieve sparringpartner. Jouw idee tellen – het is en blijft jouw business. We brengen ervaring, onze fantasie, contacten (en een hoop goede referenties) aan tafel.

Creatieve diensten

Website design

Social media advertising

Branding & development

Design for print

User Experience Design (UX)

UX design

UI Design & Planning

UX Testing

CSS

Onze werkwijze

Om ons proces van het realiseren van een website zo gestroomlijnd te houden hebben wij een unieke werkwijze – al zeggen wij het zelf. Alleen zo garanderen wij dat u de juiste partner heeft.

1. Strategiesessie

De strategie van je website wordt uitgedacht, besproken en eventuele vervolgafspraken gemaakt.

2. Inventarisatie

We gaan aan de slag. Maar we hebben informatie van je nodig. Deze inventariseren we middels een uitgedachte lijst vragen.

3. Aanleveren content

De content kan worden aangeleverd. Wanneer je er klaar voor bent. Op jouw tempo. En wij helpen natuurlijk graag.

4. Design of wireframes

Nu gaan wij aan de slag. Wij designen (meerwerk) of schetsen jouw nieuwe website. En jij controleert ons.

5. Ontwikkelen

Design of schets goed? Dan gaan we ontwikkelen. Wij ontwikkelen terwijl jij mee kunt kijken. Nu komt die website echt tot leven.

6. Livegang

100% tevreden met het resultaat? Dan gaan we de website live zetten. Op jouw of op onze hosting-omgeving.

7. Support

Optioneel kunt u het supportpakket afnemen. Beveiliging, e-mail, support, back-ups en technische updates zijn daarbij inbegrepen.

8. Optimalisatie

Optioneel gaan we je website optimaliseren voor Google, SEO optimalisatie en continu verbeteren. Elke maand weer.

Ik ben om!

Projecten waar we trots op zijn

Nog vragen? Stel ze gerust.

Ook een website die converteert?

Jij wilt meer resultaat online. Wij zorgen daarvoor. Dan hoef je nog maar één ding te doen: Contact met ons opnemen! Bel ons, gebruik het formulier of WhatsApp. Wij antwoorden binnen 24 uur.

Contactgegevens

De Rotterdam – toren Oost – 26ste etage
Wilhelminakade 147
3072AP Rotterdam
+31 85 047 1569
info@flexwebdiensten.nl

Plan een adviesgesprek

Maak gebruik van onze gratis strategiesessie.